Zonder inspanning meer fietsen verkopen

Rijwielhandelaar Background

Sluit je aan als rijwielhandelaar

Wil je zonder extra inspanning meer fietsen verkopen? Sluit je dan aan bij Nationale Fiets Projecten. Zo ontvang je gegarandeerd meer bezoekers in je winkel voor een nieuwe fiets. Extra voordeel is dat medewerkers die kunnen profiteren van een fiscaal voordeel automatisch ook duurdere fietsen kopen. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde verkooprijs tot 40% hoger ligt. En dan hebben we het nog niets eens over het tandwieleffect van bijvoorbeeld familieleden die ook een fiets nodig hebben of de extra fietsaccessoires die je hierdoor verkoopt. Samenwerking met Nationale Fiets Projecten geeft je organisatie extra glans.

Samenwerken?

Lijkt het je interessant om met ons samen te werken? Aarzel dan niet en vul het aanmeldformulier in of bel met T 0513 - 65 34 44. Wij vertellen je graag meer.

Werk je al met ons samen, maar wil je een wijziging doorgeven (bijvoorbeeld een ander bankrekeningnummer)? Gebruik dan dit formulier om de wijziging(en) door te geven.

Nationale Fiets Projecten Rijwielhandelaar

Hoe het werkt

Samenwerken met Nationale Fiets Projecten is heel gemakkelijk. Je krijgt toegang tot onze online omgeving, waarin je de bestelling van de medewerker plaatst. Als de bestelling door de werkgever is goedgekeurd, ontvang je bericht en mag je de fiets afleveren. Daarna zullen wij de vergoeding uitbetalen. 
Ook de Nationale Fietsbon (voor onderhoud, reparatie en accessoires) kan bij jou verzilverd worden. Uit onderzoek blijkt dat de besteding veel hoger ligt dan de waarde van de bon. Samenwerken met Nationale Fiets Projecten is niet alleen gunstig voor de verkoop van fietsen, maar ook voor meer onderhoud, reparatie en verkoop van accessoires! 

Verzilveren Nationale Fietsbon

Wil je de ingenomen Nationale Fietsbon verzilveren? Stuur deze dan samen met het ingevulde retourformulier naar Tresis, Postbus 8571, 5605 KN Eindhoven.

Een fietsplan: veel gestelde vragen

Wat houdt een fietsplan in?

Een fietsplan wordt door de werkgever ingevoerd om het fietsgebruik in het woon-werkverkeer te stimuleren. Met een fietsplan biedt de werkgever haar medewerkers de mogelijkheid om op een fiscaal vriendelijke manier een nieuwe fiets aan te schaffen. Een fietsverzekering en de Nationale Fietsbon behoren ook tot de mogelijkheden. De werkgever kan kiezen of hij de aanschaf van de fiets verrekent met de medewerker of schenkt aan de medewerker. Wordt er gekozen voor verrekening? Dan hebben zowel de medewerker als de werkgever hier voordeel bij. De kosten van de aanschaf moeten in beide gevallen ondergebracht worden in de vrije ruimte van de WKR.

Mag ik een fiets direct meegeven aan de medewerker?

Nee, helaas. Eerst moet de bestelling van de fiets goedgekeurd worden door de werkgever. Pas wanneer er goedkeuring is van de werkgever, ontvang je van ons bericht en mag je de fiets afleveren.

Wanneer ontvang ik de vergoeding van de geleverde fiets?

Zodra de fiets is afgeleverd en de bestelling bij ons in het systeem door jou is afgemeld, zorgen wij ervoor dat de betaling z.s.m. wordt verricht.

Kan ik iedere fiets (ook 2e hands) leveren binnen het fietsplan?

Het fietsplan betekent voor de medewerker volledige keuzevrijheid. Ook wanneer het aankomt op verschillende merken, types, gebruikte of ongebruikte fietsen. Alles is mogelijk!

Moet ik mij apart aanmelden bij FiscFree® en/of Nationale Fietsbon?

Nee hoor, dat is niet nodig. Wanneer je het aanmeldformulier invult, wordt je direct dealer voor zowel het fietsplan (via Nationale Fiets Projecten of FiscFree®) en de Nationale Fietsbon.

Ik heb vragen over het verzilveren van de Nationale Fietsbon. Waar kan ik terecht?

Voor vragen over het verzilveren van de Nationale Fietsbon kun je terecht bij Tresis. Tresis is te bereiken via telefoonnummer (040) 290 16 62.