Zonder inspanning meer fietsen verkopen

Sluit je aan als rijwielhandelaar

Wil je zonder extra inspanning meer fietsen verkopen? Sluit je dan aan bij Nationale Fiets Projecten. Zo ontvang je gegarandeerd meer bezoekers in je winkel voor een nieuwe fiets. Extra voordeel is dat medewerkers die kunnen profiteren van een fiscaal voordeel automatisch ook duurdere fietsen kopen. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde verkooprijs tot 40% hoger ligt. En dan hebben we het nog niets eens over het tandwieleffect van bijvoorbeeld familieleden die ook een fiets nodig hebben of de extra fietsaccessoires die je hierdoor verkoopt. Samenwerking met Nationale Fiets Projecten geeft je organisatie extra glans.

Samenwerken?

Lijkt het je interessant om met ons samen te werken? Aarzel dan niet en vul het aanmeldformulier in of bel met T 0513 - 65 34 44. Wij vertellen je graag meer.

Meld je hier aan als rijwielhandelaar

Werk je al met ons samen, maar wil je een wijziging doorgeven (bijvoorbeeld een ander bankrekeningnummer)? Gebruik dan dit formulier om de wijziging(en) door te geven.

Rijwielhandelaar (1)
Nationale Fiets Projecten Rijwielhandelaar

Hoe het werkt

Samenwerken met Nationale Fiets Projecten is heel gemakkelijk. Je krijgt toegang tot onze online omgeving, waarin je de bestelling van de medewerker plaatst. Als de bestelling door de werkgever is goedgekeurd, ontvang je bericht en mag je de fiets afleveren. Daarna zullen wij de vergoeding uitbetalen. 
Ook de Nationale Fietsbon (voor onderhoud, reparatie en accessoires) kan bij jou verzilverd worden. Uit onderzoek blijkt dat de besteding veel hoger ligt dan de waarde van de bon. Samenwerken met Nationale Fiets Projecten is niet alleen gunstig voor de verkoop van fietsen, maar ook voor meer onderhoud, reparatie en verkoop van accessoires! 

Verzilveren Nationale Fietsbon

Wil je de ingenomen Nationale Fietsbon verzilveren? Stuur deze dan samen met het ingevulde retourformulier naar Tresis, Postbus 8571, 5605 KN Eindhoven.

Een fietsplan: veel gestelde vragen