Dé cadeaubon speciaal voor fietsers

Nfp Key Website Illustratie Fietsbon

De Nationale Fietsbon

Iedereen gaat wel eens op de fiets naar het werk, maakt een tocht in het weekend, fietst in de buurt of kiest voor een avontuurlijke fietsvakantie in binnen- of buitenland. Als je goed nadenkt kom je snel tot de conclusie: bijna iedereen fietst! En juist dat maakt de bon zo aantrekkelijk voor zowel medewerkers, werkgevers als rijwielhandelaren. De Nationale Fietsbon is niet alleen dé bon in Nederland voor fietsers, maar ook uniek in zijn soort.

Een rijwielhandelaar in de buurt?

Je kunt de Nationale Fietsbon bij ruim 3.000 rijwielhandelaren besteden; dus je vindt altijd wel een rijwielhandelaar in de buurt. Nieuwsgierig bij wie je uit jouw woonplaats of uit de omgeving terecht kan? Check het hieronder gelijk.

Nationale Fiets Projecten Rijwielhandelaar
Ontwerp Zonder Titel 4

Waarvoor de Nationale Fietsbon gebruiken?

Alles wat met de fiets te maken heeft, kan je betalen met de Nationale Fietsbon. Niet alleen het onderhoud of reparatie van je fiets, maar ook fietsaccessoires, zoals bijvoorbeeld een extra slot, reparatieset of een kinderzitje. De Nationale Fietsbon is maar liefst drie jaar geldig.

Geef de Nationale Fietsbon als werkgever

Ook als werkgever kun je de Nationale Fietsbon inzetten. Wil je je medewerker verrassen met een origineel cadeau? Bij verjaardagen, jubilea of als bonus voor bijzondere prestaties? Dan onderstreept de bon niet alleen je fietsbeleid, maar is het vooral een gezond cadeau. Bestel de Nationale Fietsbon via vragen@nfp.nl o.v.v. bestelling Nationale Fietsbon werkgevers.

Wat moet ik doen als rijwielhandelaar?

Ontvang je een Nationale Fietsbon en wil je deze verzilveren? Stuur de bon dan samen met het ingevulde retourformulier naar: Tresis, Postbus 8571, 5605 KN Eindhoven.

 

Werk je nog niet met ons samen en lijkt je dit interessant? Aarzel dan niet en laat het ons weten via het aanmeldformulier of bel met T 0513 - 65 34 44. Wij vertellen je er graag meer over.

Ontwerp Zonder Titel 5