0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar

De Nationale Fietsbon

U bevindt zich hier: Home

Iedereen gaat wel eens op de fiets naar het werk, maakt een fietstocht in het weekend of kiest voor een avontuurlijke fietsvakantie in binnen- of buitenland. Kortom... Iedereen fietst! En daarom is er de Nationale Fietsbon: dé bon speciaal voor fietsers.

Waarvoor is de Nationale Fietsbon te gebruiken?

Alles wat met de fiets te maken heeft is te koop met de Nationale Fietsbon. Met de Nationale Fietsbon kunt u het onderhoud of reparatie van uw fiets betalen, maar u kunt er ook fietsaccessoires mee kopen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een extra slot, een reparatieset of een kinderzitje. Met de Nationale Fietsbon kunt u dus alle kanten op! Wilt u als particulier fietsbonnen bestellen? Stuur dan een e-mail naar o.v.v. bestelling fietsbonnen. 

De Nationale Fietsbon is te besteden bij ruim 3.000 rijwielhandelaren, er zit altijd wel eentje bij u in de buurt. Zoek hiernaast naar de dichtstbijzijnde rijwielhandelaar bij u in de buurt. De Nationale Fietsbon is maar liefst drie jaar geldig.

Speciaal voor werkgevers

Wilt u als werkgever een origineel cadeau geven aan uw medewerker? Stuur dan een e-mail naar vragen@nfp.nl o.v.v. bestelling fietsbonnen werkgevers. U kunt de Nationale Fietsbon als cadeau geven bij verjaardagen en jubilea of als bonus voor bijzondere prestaties. Hiermee geeft u uw werknemers niet alleen een heel leuk cadeau, maar ook een ‘gezond en fiscaal vriendelijk’ cadeau!

Speciaal voor rijwielhandelaren

De Nationale Fietsbon is te besteden bij meer dan 3.000 rijwielhandelaren in Nederland. Bent u als rijwielhandelaar nog niet aangesloten bij de Nationale Fietsbon? Lees dan hier meer of bel (0513) 65 34 44.

Ben u al officieel dealer van de Nationale Fietsbon? Stuur dan een e-mail naar vragen@nfp.nl o.v.v. bestelling fietsbonnen rijwielhandelaar. 

Als u de ingenomen Nationale Fietsbon wilt verzilveren, dan verstuurt u de bonnen samen met het retourformulier naar Tresis, Postbus 8571, 5605 KN Eindhoven.


Bookmark and Share