0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar

Nationale FietsLease Plan voor werkgevers

U bevindt zich hier: Home > Werkgevers > Nationale FietsLease Plan voor werkgevers

U kunt het Nationale Fietsplan uitbreiden met het Nationale FietsLease Plan speciaal voor de duurdere elektrische fietsen. Door de aanschaf van de elektrische fiets te stimuleren kunnen werknemers die verder dan 10-15 kilometer van hun werk wonen gemakkelijk op de fiets naar het werk. Ook oudere werknemers zijn met een elektrische fiets eerder in staat om op de fiets naar het werk te gaan.

Belastingvoordeel voor uw werknemers met het Nationale FietsLease Plan

Het Nationale FietsLease Plan wordt aangeboden binnen de werkkostenregeling (WKR). Op deze manier krijgen uw werknemers belastingvoordeel op de aanschaf van de elektrische fiets. Ook wanneer u geen budget heeft om een elektrische fiets aan te bieden binnen de WKR, kunt u via het Nationale FietsLease Plan een elektrische fiets aanbieden. Alleen ontvangt de werknemer dan geen belastingvoordeel.

Hoe werkt het Nationale FietsLease Plan?

Uw werknemers kunnen een elektrische fiets uitzoeken bij hun vertrouwde rijwielhandelaar. Wanneer u het Nationale FietsLease Plan aanbiedt heeft de werknemer belastingvoordeel op het maximaal te verrekenen brutobedrag. Het restbedrag (aanschafprijs minus het bruto te verrekenen bedrag) wordt via maandelijkse leasetermijnen aan Nationale Fiets Projecten betaald.

Maandelijkse leasetermijnen

Gedurende de gehele looptijd van de leaseperiode zijn alle kosten van de fiets inbegrepen in het leasetarief (full operational lease). Niet alleen de aanschafprijs Ún de financiering van de fiets, maar ook de kosten voor verzekering, pechhulp, extra garantie op de motor en accu, onderhoud en reparaties zijn inbegrepen. Uw werknemers zijn gevrijwaard van extra kosten. Men kan een keuze maken uit een gewenste looptijd van 36, 48 of 60 maanden. Na afloop van de leaseperiode kan de fiets door uw werknemers worden overgenomen.

Voordelen Nationale FietsLease Plan werkgever Voordelen Nationale FietsLease Plan werknemer Geheel kosteloos

Het Nationale FietsLease Plan wordt kosteloos voor u ingevoerd.

Wilt u het Nationale FietsLease Plan ook binnen uw organisatie opstarten? Neem contact met ons op via telefoonnummer bel (0513) 64 54 69 of mail naar .


Bookmark and Share