0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar
DINFP_16002_Digitale Ansichtk 620x230 pixels

10e editie Nationale Fiets naar je Werk Dag!

U bevindt zich hier: Home > Werknemers > Fiets naar je Werk Dag 2016

Op 26 mei 2016 fietst heel Nederland weer naar zijn werk tijdens de Nationale Fiets naar je Werk Dag. 2016 is een jubileumjaar, want het is dit jaar alweer de 10e keer dat de Nationale Fiets naar je Werk Dag wordt georganiseerd! We hopen natuurlijk zoveel mogelijk deelnemers op de fiets naar het werk te krijgen, met als doel: meer dan 10.000 deelnemers! Dus stap deze dag op de fiets en ervaar hoe het is om fit op het werk aan te komen.

Gazelle Heavy Duty NL
Meld je aan en maak kans op...

Meld je aan voor de Nationale Fiets naar je Werk Dag en maak kans op een stoere, hippe, maar vooral stevige Gazelle Heavy Duty NL. Zie jij jezelf al rondfietsen op deze multifunctionele fiets, die niet alleen heel licht trapt, maar ook nog eens heel stabiel is door de mooie, brede banden? Meld je aan en maak kans op deze fonkelende tweewieler!

De inschrijving sluit op 26 mei 2016 om 14.00 uur. Begin je later met werken, bijvoorbeeld om 16.00 uur? Dat is geen probleem: dan kun je je gewoon inschrijven! Het belangrijkste is dat je op 26 mei naar je werk fietst.

Logo kingpolis
Extra hoofdprijs!

Wat is een nieuwe fiets zonder verzekering? Juist, dat vroegen wij ons ook af. Daarom ontvangt de winnaar van de Gazelle Heavy Duty NL ook een fietsverzekering van 3 jaar (diefstal + casco), beschikbaar gesteld door Kingpolis! Schrijf je snel in voor de Nationale Fiets naar je Werk Dag en wie weet geniet jij straks van een nieuwe fiets mét verzekering.

Steun het goede doel

Ook dit jaar steun je met je aanmelding ook het goede doel. Je hoeft niet zelf een bedrag te doneren (mag natuurlijk wel), maar de organisatie van de Nationale Fiets naar je Werk Dag zorgt hiervoor. Hoe meer deelnemers aan de Nationale Fiets naar je Werk Dag, hoe hoger het bedrag. Dit jaar hebben we gekozen voor het Foppe Fonds.

Het Foppe Fonds
Wat doet het Foppe Fonds?

Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege een lichamelijke of verstandelijke beperking, of omdat ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Door je aan te melden voor de Nationale Fiets naar je Werk Dag steun je automatisch het Foppe Fonds!

route.nl afbeelding
Prijs voor iedere 1.000e deelnemer!

Dit jaar streven we naar de 10.000 deelnemers! Daarom verloten we maar liefst tien keer (bij iedere 1.000e, 2.000e enz. deelnemer) het jaarboek Route.nl: hét boek met de mooiste fiets- en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door KingpolisMeld je snel aan voor de Nationale Fiets naar je Werk Dag en wie weet ben jij straks een van de de gelukkige winnaars.

NFNJWD op sociale media

Volg de Nationale Fiets naar je Werk Dag op Twitter en Facebook. Hier plaatsen we regelmatig nieuwtjes, weetjes en acties over fietsen in het algemeen en fietsen naar het werk in het bijzonder! 

Weekendje weg
Maak kans op een Weekendjeweg.nl Cadeau Card!

Omdat we tijdens de 10e editie van de Nationale Fiets naar je Werk Dag groots uitpakken, hebben we besloten een extra hoofdprijs toe te voegen. Zodra we de 10.000 deelnemers bereiken, verloten we namelijk ook een Weekendjeweg.nl Cadeau Card t.w.v. € 100,- onder alle geregistreerde deelnemers!

Aanmelden voor de 10e editie van de Nationale Fiets naar je Werk Dag kan heel gemakkelijk via deze link.


Bookmark and Share