0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar
Vervolgpagina actual FNJWD 2014

Fiets naar je Werk Dag 2014

U bevindt zich hier: Home > Werknemers > Fiets naar je Werk Dag 2014 Fiets op 22 mei naar je werk en win een 3-daags arrangement

Op 22 mei 2014 organiseert Nationale Fiets Projecten voor de achtste keer de Fiets naar je Werk Dag. Op deze dag fietst heel Nederland naar het werk! Ervaar hoe het is om fit en energiek op je werk te verschijnen.

Meld je aan en win een 3-daags arrangement in Amsterdam

Iedereen die zich aanmeldt, maakt kans op een compleet verzorgd 3-daags arrangement in Amsterdam voor 2 personen. Je slaapt en ontbijt in hotel 'De Filosoof' op een steenworp afstand van het Vondelpark.  Te voet zit je binnen een paar minuten in het bruisende centrum van Amsterdam. Natuurlijk ontbreken een citytour op de fiets en toegangskaarten voor het Rijksmuseum niet bij dit arrangement.

Hotel de Filosoof is gevestigd in een authentiek 19e eeuws pand. Iedere hotelkamer is uniek door zijn inrichting en filosofische thema. Er zijn geen twee kamers gelijk. Alle kamers zijn vanzelfsprekend voorzien van alle gemakken.

Compilatie De Filosoof
Steun ook het goede doel

Met je aanmelding steun je ook het goede doel: het Ronald McDonald Centre. Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer voor het Centre gekozen. In het Ronald McDonald Centre kunnen kinderen en jongeren met een handicap deelnemen aan één of meerdere sporten bij sportclub Only Friends. Bij het Ronald McDonald Centre en sportclub Only Friends wordt sport op maat aangeboden. Er wordt niet naar de beperking gekeken, maar de nadruk wordt gelegd op de mogelijkheden van de jeugdige sporters. Hoe meer aanmeldingen voor de Fiets naar je Werk Dag, hoe hoger de donatie voor extra sport- en spelmaterialen. Zo krijgen er nog meer kinderen uit deze bijzondere groep kinderen de kans om lekker te sporten. Meld je snel aan!

Speciale racefiets voor Cycling | Only Friends

De bijna 10.000 deelnemers aan de Fiets naar je Werk Dag 2013 hebben een speciale fiets bij elkaar gefietst. Op woensdag 26 maart jl. heeft Nationale Fiets Projecten deze fiets overhandigd aan de afdeling Cycling van Sportclub Only Friends op het Ronald McDonald Centre. De fiets wordt ingezet tijdens de fietslessen voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en/of chronische ziekte.

Een korte reactie van Heleen Parson van het Ronald McDonald Centre:
“We zijn ontzettend blij met de steun van alle mensen die vorig jaar mee hebben gedaan aan de Fiets naar je Werk Dag. Dank jullie wel! Wij zijn trots en blij en vinden het een eer dat wij, als sportcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking, als goed doel deel mogen uitmaken van deze actie. Namens alle 1400 kinderen die hier wekelijks sporten zeggen wij dan ook: TOP en hartelijk bedankt! De fiets zal een hoop kinderen ontzettend blij maken. Alle fietsers nogmaals, hartelijk dank!”

Compiliatie uitreiking fiets
Volg ons via Twitter via Facebook

Ben je benieuwd hoeveel mensen zich al hebben aangemeld of welke acties er nog meer zijn? Volg ons dan via Twitter via , via onze 'Fiets naar je Werk Dag' pagina op Facebook of houd deze pagina in de gaten.


Bookmark and Share