0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar
Beeld FNJWD  2015 Vervolg

Fiets naar je Werk Dag 2015

U bevindt zich hier: Home > Werknemers > Fiets naar je Werk Dag 2015

Op 28 mei 2015 fietst heel Nederland weer naar zijn werk op de 'Nationale Fiets naar je Werk Dag'. Dit jaar alweer de negende editie! Omdat dit evenement steeds meer gaat leven in Nederland, hebben we besloten om de naam een klein beetje aan te passen naar 'Nationale Fiets naar je Werk Dag'. Met deze wijziging hopen we dat we dit jaar weer meer deelnemers op de fiets naar het werk te krijgen. Ons doel dit jaar: meer dan 10.000 deelnemers.

Meld je aan en maak kans op!

Meld je aan voor de 'Nationale Fiets naar je Werk Dag' en maak kans op een lang weekend* in een strandhuisje. Het huisje is gelegen op het strand, met een prachtig uitzicht op de Noordzee. Tijdens het verblijf kan je genieten van water, natuur en oer-Hollandse stadjes. In het voorjaar is de omgeving gekleurd door de omringende bloembollenvelden.

Wil je een dagje op stap? De omgeving biedt genoeg variatie. De steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen liggen dichtbij. Ook een bezoek aan het Marinemuseum in Den Helder is aan te raden.

Liever sportief bezig zijn? Een balletje slaan op de golf- of tennisbaan behoort tot de mogelijkheden. Maar natuurlijk kan je ook zwemmen, zeilen en surfen. Nog spectaculairder? Ga dan kitesurfen op de Noordzee! Maar natuurlijk kan je ook actief bezig zijn op het strand of maak je een heerlijke strandwandeling of wandel je door de prachtige natuur.

* Een lang weekend in een strandhuisje vindt plaats tussen maart en oktober; uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen.

Strandhuisjes groot


JSF_ALGEMEEN ACTUAL
Steun het goede doel

Ook dit jaar steun je met je aanmelding ook het goede doel. Je hoeft niet zelf een bedrag te doneren (mag natuurlijk wel), maar de organisatie van de 'Nationale Fiets naar je Werk Dag' zorgt hiervoor. Hoe meer deelnemers aan de 'Nationale Fiets naar je Werk Dag', hoe hoger het bedrag. Dit jaar hebben we gekozen voor het Jeugdsportfonds.

Wat doet het Jeugdsportfonds?

Het Jeugdsportfonds creŽert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar die om financiŽle redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. De contributie, kleding en eventuele sportattributen worden door het Jeugdsportfonds direct aan de sportvereniging of sportwinkel betaald. Het geld gaat dus niet naar de ouders of het kind. Jaarlijks krijgen ruim 35.000 kinderen een sportkans via het Jeugdsportfonds.
Wil je met jouw aanmelding ook het Jeugdsportfonds steunen? Meld je dan snel aan!


Bookmark and Share