0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar
Actie620x230

Fiets naar je Werk Dag 2014

U bevindt zich hier: Home > Werknemers > Fiets naar je Werk Dag 2014

Het was vandaag - 22 mei 2014 - fantastisch weer om te fietsen met hier en daar een stevige bries in de rug. In totaal hebben zich 8.549 deelnemers, werkzaam bij allerlei bedrijven en instellingen in heel Nederland, aangemeld. Helaas geen nieuw record voor wat betreft het aantal deelnemers, maar wel een record op onze Twitteraccount met leuke tweets, foto's en acties. De Fiets naar je Werk Dag leeft echt in Nederland!

Compilatie De Filosoof
Winnaar compleet verzorgde arrangement in Amsterdam

Als deelnemer aan de Fiets naar je Werk Dag maakte je kans op een compleet verzorgd 3-daags arrangement in hotel 'De Filosoof' in Amsterdam voor 2 personen. Deze prijs is gewonnen door de heer Michiel Hochstenbach, werkzaam bij de Faculteit Wiskunde & Informatica van de TU Eindhoven. We hebben hem al even gesproken en hij was overdonderd door het bericht dat hij de winnaar is van de hoofdprijs! Wij wensen hem en de persoon die hij meeneemt heel veel plezier in Amsterdam.

Blackstarbikescompletefiets_mail
Winnaar van Bamboo Bike

De winnaar van de Bamboo Bike is Cindy Steenwinkel uit Den Haag. Zij heeft deze prachtige hippe Bamboo Bike gewonnen! En natuurlijk is deze ook verkrijgbaar in een damesmodel. Wij wensen haar heel veel fietsplezier!

Ronald McDonald Centre

Naast de leuke prijzen, die je kon winnen bij deelname aan de FNJWD, steunde je automatisch het goede doel: Ronald McDonald Centre. De organisatie van de Fiets naar je Werk Dag is in overleg met het Ronald Mc Donald Centre over de aanschaf van diverse sport- en spelmaterialen.

Medewerkers van Golden Tulip op de fiets tijdens de FNJWD!

Donderdagochtend 22 mei vertrokken 40 Golden Tulip medewerkers op BlackStar Bamboo Bikes vanuit Golden Tulip Amsterdam West naar Tulip Inn Amsterdam Riverside. Waarom? Op deze dag vindt de achtste officiële ‘Nationale Fiets naar je Werk Dag’ plaats. Dit is een initiatief van Nationale Fiets Projecten. Zat u gisteren niet op de fiets? Noteer dan alvast de datum voor de volgende editie om het goed te maken. Lees hier verder ....

Fiets naar je Werk Dag 2015

Natuurlijk organiseren we volgend jaar weer een Fiets naar je Werk Dag. Deze zal worden gehouden op donderdag 28 mei 2015. Noteer hem alvast in de agenda, want volgend jaar willen we echt de grens van 10.000 deelnemers over!


Bookmark and Share