0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar
Beeld FNJWD  2015 Vervolg

Fiets naar je Werk Dag 2015

U bevindt zich hier: Home > Werknemers > Fiets naar je Werk Dag 2015 Prijswinnaar bekend

De prijswinnaar of eigenlijk winnares van de negende editie van de 'Fiets naar je Werk Dag' is bekend! Jolanda Starrenburg uit Delft gaat een lang weekend naar een strandhuisje aan de Noord Hollandse kust. Jolanda is één van de in totaal 9.124 geregistreerde deelnemers van deze dag. Van harte gefeliciteerd met deze prijs en wij wensen je heel veel plezier en natuurlijk mooi weer!

Dit jaar hebben we meer deelnemers dan ooit! Ruim 500 meer aanmeldingen dan voor jaar. Op Twitter waren we zelfs lange tijd 'trending topic' onder #fietsnaarjewerk. We hebben ontzettend veel leuke reacties, ideeën en andere gekkigheden voorbij zien komen. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan even op Twitter.

Volgend jaar organiseren we weer een 'Fiets naar je Werk Dag'. Deze zal plaatsvinden op donderdag 26 mei 2016.

Compilatie beelden Twitter

De DJ's Joep en Eva van QMusic starten vandaag voor het laatste stuk naar Amsterdam. Nog even volhouden! Zij zijn dinsdag vertrokken uit Weert en fietsen naar Amsterdam, waar zij vandaag op de 'Fiets naar je Werk Dag' arriveren. Zijn er nog leuke evenementen bij jou op je werk, in de stad of waar dan ook die te maken hebben met de 'Fiets naar je Werk Dag'? Mail dat naar . Wij publiceren de leukste op deze site, Twitter of Facebook.

Wat gebeurt er op donderdag 28 mei in Nederland

Fiets je op donderdag over de Erasmusbrug in Rotterdam? Grote kans dat je medewerkers van De Verkeersonderneming tegenkomt. Zij belonen fietsers met een leuke attentie.

Forenzen in de regio Breda opgelet. Ook hier wordt het goede gedrag van de fietser beloond door de Gemeente Breda. Op een aantal plaatsen in Breda waar veel forenzen op de fiets langskomen, wordt voor een glimlach op het gezicht gezorgd!

Medewerkers van Nationale Fiets Projecten zetten bij een aantal grote werkgevers de fietsers in het zonnetje.

De provincie Noord Brabant organiseert donderdag 28 mei haar jaarlijkse sportdag. Een mooie fietstocht is één van de onderdelen.

Op de 'Fiets naar je Werk Dag' starten er 55 bedrijven in de regio Leeuwarden met rij2op5.

Leuke evenementen op je werk, in de stad die te maken hebben met de 'Fiets naar je Werk Dag' mail je naar .

123superfoods
Like, Share & Win op 'Fiets naar je Werk Dag' pagina op Facebook

GEZOND en FIT op de fiets naar je werk? Maak nu kans op een superfoodpakket t.w.v. € 75,- (inclusief het populaire Paleo kookboek) van www.123superfoods.nl.

Inmiddels is de winnaar van dit superfoodpakket bekend! De winnares is Elise van den Hoek. Zij heeft zowel onze pagina geliket en het bericht gedeeld. Van harte gefeliciteerd!

FietsNED 3d pechpas_2011
Winactie

Iedere 1.000-ste geregistreerde deelnemer van de 'Fiets naar je Werk Dag' ontvangt een Pechpas van FietsNED. De Pechpas is een abonnement op de pech-onderweg-service van FietsNED en hiermee heb je recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg. Je fietst dus een heel jaar zorgeloos door Nederland. Bij pech onderweg bel je de FietsNED-servicelijn, die 24/7 bereikbaar is. Een monteur komt naar je toe om je fiets te maken en ervoor te zorgen dat je weer door kunt fietsen. Hoe handig is dat als je onderweg bent naar je werk?!

Volg ons op Twitter om op de hoogte gehouden te worden van de prijswinnaars!

Op 28 mei 2015 fietst heel Nederland weer naar zijn werk op de 'Nationale Fiets naar je Werk Dag'. Dit jaar alweer de negende editie! Omdat dit evenement steeds meer gaat leven in Nederland, hebben we besloten om de naam een klein beetje aan te passen naar 'Nationale Fiets naar je Werk Dag'. Met deze wijziging hopen we dat we dit jaar weer meer deelnemers op de fiets naar het werk te krijgen. Ons doel dit jaar: meer dan 10.000 deelnemers.

Meld je aan en maak kans op!

Meld je aan voor de 'Nationale Fiets naar je Werk Dag' en maak kans op een lang weekend* in een strandhuisje. Het huisje is gelegen op het strand, met een prachtig uitzicht op de Noordzee. Tijdens het verblijf kan je genieten van water, natuur en oer-Hollandse stadjes. In het voorjaar is de omgeving gekleurd door de omringende bloembollenvelden.

Wil je een dagje op stap? De omgeving biedt genoeg variatie. De steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen liggen dichtbij. Ook een bezoek aan het Marinemuseum in Den Helder is aan te raden.

Liever sportief bezig zijn? Een balletje slaan op de golf- of tennisbaan behoort tot de mogelijkheden. Maar natuurlijk kan je ook zwemmen, zeilen en surfen. Nog spectaculairder? Ga dan kitesurfen op de Noordzee! Maar natuurlijk kan je ook actief bezig zijn op het strand of maak je een heerlijke strandwandeling of wandel je door de prachtige natuur.

De inschrijving sluit op 28 mei 2015 om 14.00 uur. Begin je later met je werk, bijvoorbeeld om 16.00 uur? Geen probleem. Je kan je gewoon inschrijven. Het belangrijkste is dat je op 28 mei naar je werk fietst!

* Een lang weekend in een strandhuisje vindt plaats tussen maart en oktober; uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen.

Strandhuisjes groot


JSF_ALGEMEEN ACTUAL
Steun het goede doel

Ook dit jaar steun je met je aanmelding ook het goede doel. Je hoeft niet zelf een bedrag te doneren (mag natuurlijk wel), maar de organisatie van de 'Nationale Fiets naar je Werk Dag' zorgt hiervoor. Hoe meer deelnemers aan de 'Nationale Fiets naar je Werk Dag', hoe hoger het bedrag. Dit jaar hebben we gekozen voor het Jeugdsportfonds.

Wat doet het Jeugdsportfonds?

Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. De contributie, kleding en eventuele sportattributen worden door het Jeugdsportfonds direct aan de sportvereniging of sportwinkel betaald. Het geld gaat dus niet naar de ouders of het kind. Jaarlijks krijgen ruim 35.000 kinderen een sportkans via het Jeugdsportfonds.
Wil je met jouw aanmelding ook het Jeugdsportfonds steunen?

FNJWD op sociale media

Volg de Nationale Fiets naar je Werk Dag op Twitter en Facebook. Iedere dag plaatsen we weetjes, leuke dingen en acties over fietsen in het algemeen en fietsen naar het werk in het bijzonder!


Bookmark and Share