0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar
DINFP_16002_Digitale Ansichtk 620x230 pixels

10e editie Nationale Fiets naar je Werk Dag!

U bevindt zich hier: Home > Werknemers > Fiets naar je Werk Dag 2016
1-Uitreiking Foppefonds-fietsnaarjewerkdag
Foppe Fonds

Door deel te nemen aan de Nationale Fiets naar je Werk Dag 2016 steunde je automatisch het Foppe Fonds. Omdat maar liefst 13.977 deelnemers zich hebben aangemeld, heeft de organisatie een bedrag van € 1.397 gedoneerd aan het Foppe Fonds. Op maandag 30 mei was Foppe de Haan, beschermheer van het Foppe Fonds, te gast bij Nationale Fiets Projecten in Heerenveen om dit mooie bedrag in ontvangst te nemen.

En de winnaar is...

Donderdagmiddag 26 mei om 14.00 uur moesten we de inschrijving dan echt sluiten. Tijdens deze 10e editie gingen we in de eerste instantie voor de 10.000 deelnemers, en zoals je misschien al gelezen hebt: dat is gelukt! Er is massaal naar het werk gefietst tijdens de Nationale Fiets naar je Werk Dag en we kunnen bij deze een recordaantal deelnemers bekend maken: namelijk 13.977!

De winnaar van de stoere Gazelle Heavy Duty NL mét 3-jarige fietsverzekering (diefstal + casco) is geworden...Krista Droog uit Groningen. We willen je alvast heel veel fietsplezier wensen met deze mooie prijs!

Hoe grijpen organisaties de NFNJWD aan?

Het is ontzettend leuk om te zien hoeveel bedrijven en organisaties de Nationale Fiets naar je Werk Dag hebben aangegrepen om fietsen naar het werk (extra) onder de aandacht te brengen! We kunnen helaas niet alle acties noemen (het waren er zoveel!), maar we willen je wel graag met een aantal verblijden die je hier kunt lezen!

10e editie Nationale Fiets naar je Werk Dag

Op 26 mei 2016 werd de 10e editie van de Nationale Fiets naar je Werk Dag een feit. Maar liefst 13.977 mensen schreven zich in en pakten de fiets naar het werk. Dit jubileumjaar werd groots gevierd, met allerlei leuke prijzen die verloot werden onder de deelnemers. De inschrijving werd op 26 mei 2016 om 14.00 uur dan echt gesloten... 

Gazelle Heavy Duty NL
De Gazelle Heavy Duty NL

De hoofdprijs was de stoere Gazelle Heavy Duty NL, die niet alleen heel licht trapt, maar ook nog eens heel stabiel is door de brede banden. De winnaar van fiets mét fietsverzekering is geworden: Krista Droog uit Groningen. Gefeliciteerd met deze prijs en veel fietsplezier gewenst!

Het goede doel van dit jaar

Ook dit jaar steun je met je aanmelding het goede doel. Je hoeft niet zelf een bedrag te doneren (mag natuurlijk wel); de organisatie van de Nationale Fiets naar je Werk Dag zorgt hiervoor. Hoe meer deelnemers aan de Nationale Fiets naar je Werk Dag, hoe hoger het bedrag.

Het Foppe Fonds
Wat doet het Foppe Fonds?

Het goede doel van dit jaar is het Foppe Fonds. Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege een lichamelijke of verstandelijke beperking, of omdat ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten.

Prijzen en winacties

Door je deelname aan de Nationale Fiets naar je Werk Dag maakte je kans op allerlei leuke (fiets)prijzen. Naast de hoofdprijs - de Gazelle Heavy Duty NL, zoals hierboven vermeld - waren er nog vele andere winacties en prijzen.

Logo kingpolis
Extra hoofdprijs

Wat is een nieuwe fiets zonder verzekering? Juist, dat vroegen wij ons ook af. Daarom werd de hoofdrprijs: Gazelle Heavy Duty NL, uitgebreid met een fietsverzekering van 3 jaar (diefstal + casco) via Kingpolis.

route.nl afbeelding
Jaarboek Route.nl

Tot en met de 10.000 deelnemers, heeft iedere 1.000e, 2.000e enz. deelnemer een jaarboek Route.nl gewonnen. Dit boek beschrijft de mooiste fiets- en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Kingpolis.

Weekendje weg
Weekendjeweg.nl Cadeau Card!

Omdat we tijdens de 10e editie van de Nationale Fiets naar je Werk Dag groots wilden uitpakken, hebben we besloten een extra hoofdprijs toe te voegen. Bij het bereiken van de 10.000 deelnemers hebben we namelijk een Weekendjeweg.nl Cadeau Card t.w.v. € 100,- verloot onder alle geregistreerde deelnemers!


30_FietsNED_3d_pechpas_2011
Pechpas FietsNED!

De Pechpas van FietsNED die via Twitter is verloot onder alle re-tweeters en volgers n.a.v. de betreffende Twitterpost. Zoals u weet kan fietsen zo leuk zijn, maar helaas is fietspech onderweg niet altijd uitgesloten. Met een Pechpas van FietsNED krijgt u een jaar lang pech-onderweg-service, en heeft u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft!

NFNJWD op sociale media

Volg de Nationale Fiets naar je Werk Dag op Twitter en Facebook. Hier plaatsen we regelmatig nieuwtjes, weetjes en acties over fietsen in het algemeen en fietsen naar het werk in het bijzonder!


Bookmark and Share