0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar
website header NFNJWD 2018

Nationale Fiets naar je Werk Dag

U bevindt zich hier: Home > Werknemers > Fiets naar je Werk Dag 2018

Na wederom een recordaantal deelnemers in 2017 gaan we in 2018 voor een nieuwe record! Fiets jij op donderdag 31 mei 2018 ook mee tijdens de Nationale Fiets naar je Werk Dag? De hoofdprijs van dit jaar en de vele andere prijzen die je kunt winnen worden binnenkort bekend gemaakt via deze website en onze social media accounts.

Maar je kunt je nu alvast wel aanmelden voor de editie van 2018 en je verzekeren op het kans maken om prijzen te winnen, waaronder een gloednieuwe fiets! Aanmelden kan tot en met de dag zelf, donderdag 31 mei, tot 14.00 uur.

Steun het goede doel

Ook in 2018 steun je met je aanmelding het goede doel. Je hoeft niet zelf een bedrag te doneren (mag natuurlijk wel), maar de organisatie van de Nationale Fiets naar je Werk Dag zorgt hiervoor. Hoe meer deelnemers aan de Nationale Fiets naar je Werk Dag, hoe hoger het bedrag! Binnenkort maken wij bekend wat het goede doel van dit jaar zal zijn.

Meld je aan NFNJWD 2018
Extra prijzen op social media!

Volg jij de Nationale Fiets naar je Werk Dag al op Facebook en Twitter? Hier plaatsen we regelmatig nieuwtjes, weetjes en acties over fietsen in het algemeen en fietsen naar het werk in het bijzonder. Daarnaast kun je er vanaf het voorjaar van 2018 nog extra prijzen winnen ook!

Logo Facebook
logo twitter

Bookmark and Share