0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar
website header NFNJWD 2018

Nationale Fiets naar je Werk Dag

U bevindt zich hier: Home > Werknemers > Fiets naar je Werk Dag 2017

En de winnaar is...

Om 14.00 uur vanmiddag moesten we de inschrijving dan echt sluiten. Tijdens deze 11e editie gingen we voor de 10.000 deelnemers, en zoals je misschien al gelezen hebt: dat is gelukt! Er is massaal naar het werk gefietst vandaag en we kunnen bij deze een recordaantal deelnemers bekend maken: namelijk 15.330!

De winnares is Brigitte Ras uit Sint Jansteen (ZL). Zij heeft een fiets naar keuze gewonnen t.w.v. 749,- en een 3-jarige fietsverzekering! Van harte gefeliciteerd Brigitte en veel veilige fietskilometers!

Donatie aan het goede doel

Zoals jullie weten fietsen jullie niet voor niets. Met jullie deelname aan de NFNJWD steunen jullie ook het goede doel, de Hartstichting. Het recordaantal deelnemers heeft ervoor gezorgd dat Nationale Fiets Projecten
1.533,- doneert aan de Hartstichting!

Extra prijzen op social media!

Volg de Nationale Fiets naar je Werk Dag op Twitter en Facebook. Hier plaatsen we regelmatig nieuwtjes, weetjes en acties over fietsen in het algemeen en fietsen naar het werk in het bijzonder! Daarnaast kun je er nog extra prijzen winnen ook. Zo zijn er jaarboeken van Route.nl te winnen maar ook fietscomputers, fietsbonnen en meer!   

Logo Facebook
logo twitter

Bookmark and Share